Poseta: 485
» Home ]  [ » Studio ]  [ » O nama ]  [ » Česta pitanja ]  [ » Linkovi ]  [ » Kontakt ]
 

» Održavanje piercinga » Važna napomena [!]


Pre svakog dodirivanja pirsanog mesta za vreme održavanja obavezno oprati ruke. Ukoliko čuvate kućne ljubimce obavezno pre dodirivanja operite ruke. Ukoliko ste alergični na sintetičke materijave, nemojte nositi takvu garderobu za vreme srastanja pirsinga. Nemojte pre vremena menjati nakit. Dobro se uverite da je nakit koji želite kasnije da nosite od proverenih proizvođača i materijala. Molimo vas da se pridržavate ovih pravila jer za sve što uradite van navedenog snosite ličnu odgovornost.
» Održavanje piercinga » Obrva


Vreme održavanja je četiri nedelje. Koristi se Hidrociklin mast za mazanje oko ulazne i izlazne rupe nakita. Mazati 3 do 4 puta dnevno a svako jutro i veče čistiti oko rana isključivo fiziološkim rastvorom i štapićem za uši. Prva zamena nakita moguća je nakon četiri nedelje.


» Održavanje piercinga » Usne


Vreme održavanja je dve nedelje. Za unutrašnje ispiranje koristiti Ozosept i ispirati nakon svakog obroka ili nekoliko popušenih cigareta (4 - 5). Za spoljnu upotrebu koristiti Hidrociklin mast 2 puta dnevno, ujutru i uveče. U prvoj nedelji održavanja izbegavati previše vruću, slanu, ljutu i kiselu hranu, kao i žestoka i gazirana pića, kako bi se proces srastanja što pre završio. Prva zamena nakita moguća je nakon četiri nedelje.


» Održavanje piercinga » Bradavica


Vreme održavanja je četiri nedelje. Zbog tvrdoće kože na ovom mestu potrebno je češće čistiti pirsing, ujutru i uveče svakog dana, i mazati 3 - 4 puta dnevno. Mazati Hidrociklin kremom i čistiti fiziološkim rastvorom. Vreme srastanja je 6 - 8 nedelja, a prva zamena nakita je nakon osam nedelja.


» Održavanje piercinga » Nos


Vreme održavana je dve nedelje. Mazati spolja Hidrociklin kremu a unutar nosne duplje u maloj količini. Ubaciti uz pomoć stapica za uši u većoj zoni oko rupe. Èišćenje isključivo fiziološkim rastvorom. Vreme srastanja je 21 dan. Prva zamena nakita je nakon 4 nedelje.


» Održavanje piercinga » Pupak


Vreme održavanja je četiri nedelje. Mazati Hidrociklin mast 2 - 3 puta dnevno, a višak nataložene kreme uklanjati isključivo pomoću štapića za uši i fiziološkim rastvorom. Izbegavati hidrogen, alkohol, jod i druga nadražujuća sredstva jer se ona koriste za prljave rane. Vreme kompletnog srastanja je 3 - 6 meseci, a prva zamena nakita je nakon 8 nedelja.


» Održavanje piercinga » Jezik


Vreme održavanja je dve nedelje. Koristi se Ozosept sredstvo za oralno ispiranje rana i to nakon svakog obroka ili nekoliko ispušenih cigareta (4 - 5). Naredna dva sata nakon bušenja ne smete jesti, jedino možete koristiti led ili hladne negazirane sokove da bi se što pre povukla blaga nateklina jezika. Prva zamena nakita je nakon dve nedelje.


» Intimna regija


Vreme održavanja je jedna nedelja. Èišćenje isključivo fiziološkim rastvorom a mazati Hidrociklin kremu 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Vreme srastanja je deset dana, a prva zamena nakita je za 15 dana. Kod ovog pirsinga je obavezna kontrola nakon 15 dana.


Učitavanje u toku...
» Piercing

» Obrva » Usne » Bradavica » Nos » Pupak » Jezik » Intimna regija